Bestelling Bulk
Agriselect, bedding, konijnenvoer, hooi, stro, houtvezel, schelpenzand, kattenbak, kattenbakvulling, vogelzaad, dieren, dier, energie, houtpellets
22300
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-22300,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23649

Agriselect Houtpellets ENplus A1

Agriselect ENplus A1 Houtpellets Virgin Wood 100% naaldhout

Zijderlaan Handel Maatschappij B.V.

Hooiweg 2
5165 NL
Waspik
Nederland
   +31 (0)4 16 31 90 09

@ info@zhmbv.nl

TARIEVEN (dagprijs *):
————-
0 tot 5 ton € 630,- per ton
& deelzending toeslag € 70,-
————-
5 tot 10 ton € 610,- per ton
& deelzending toeslag € 70,-
————-
10 tot 32 ton € 610,- per ton


(* tarief op leverdag is leidend. Tarief geldig voor leveringen binnen 5 werkdagen).
De hierboven genoemde tarieven zijn tarieven
bij u thuis in de silo geleverd (ex BTW).

Bulkorders worden in de regel binnen 3 tot 10 werkdagen bezorgd (winter seizoen).

Er worden per rit orders verzameld totdat er zo’n 32 ton is ingedeeld en dan wordt de rit gereden.

Onder de 10 ton geldt er een deelzending toeslag van € 70,- (€84,70 inclusief BTW) per stop. Boven de 10 ton nemen wij die voor onze rekening.

BETALING ACHTERAF
U krijgt een factuur achteraf aan de hand van de weegbon.

Kleinere wagen, spoed zendingen etc. zijn mogelijk echter kan hier wel een toeslag voor berekend worden. Alles in overleg.


Levering bulk:
- De maximale afstand tussen vrachtwagen en silo mag niet groter zijn dan 16 meter ( 4 slangen)
- Een volle vracht is ongeveer 32 ton Houtpellets
- De bestrating dient goed bereikbaar en geschikt te zijn voor vrachtwagens (600kg per m2)
- Indien de bestelde hoeveelheid niet geheel gelost kan worden zal de resterende hoeveelheid teruggenomen moeten worden. De hiervoor gemaakte kosten worden extra in rekening gebracht,
- 1m3 Houtpellets is ongeveer 600 kg. Om er zeker van te zijn dat de bestelde hoeveelheid in uw opslag past doet u de inhoud in m3 van uw opslag x 600 kg.

 

  Uw Bestelling Bulk Agriselect ENplus A1 Houtpellets

  Product (genoemde tarieven zijn ex BTW en zijn dagprijs geldend voor leveringen binnen 5 werkdagen): Aantal ton (vul min. en max beide. in): Minimaal Maximaal Uiterste gewenste leverdag: (werkelijke dag in overleg)

  Factuuradres:

  Bedrijfsnaam: (niet verplicht) Uw voornaam: Uw achternaam: Straatnaam: Uw huisnummer: Uw postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: (Voorkeur GSM) Uw e-mailadres: (voor factuur) Afwijkend leveradres:
  Bedrijfsnaam: (niet verplicht) Naam: Achternaam Straatnaam: Huisnummer: Postcode: Woonplaats:
  (verplicht *) *Indien het niet goed bereikbaar is met 32-tonner neem dan eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Kleinere wagen kan vaak wel, maar daar kan een extra toeslag voor gelden, en de beschikbaarheid is altijd in overleg. Mail: planning@zhmbv.nl of Bel: 0416-319009

  Overige

  Opmerkingen: (bijvoorbeeld SILO 3 of 1/2 uur vtv bellen) Levering bulk: - De maximale afstand tussen vrachtwagen en silo mag niet groter zijn dan 16 meter ( 4 slangen) - Een volle vracht is ongeveer 32 ton houtpellets - De bestrating dient goed bereikbaar en geschikt te zijn voor vrachtwagens (600kg per m2) - Indien de bestelde hoeveelheid niet geheel gelost kan worden zal de resterende hoeveelheid teruggenomen moeten worden. De hiervoor gemaakte kosten worden extra in rekening gebracht - 1m3 Houtpellets is ongeveer 600 kg. Om er zeker van te zijn dat de bestelde hoeveelheid in uw opslag past doet u de inhoud in m3 van uw opslag x 600 kg. (* tarief op leverdag is leidend. Tarief geldig voor leveringen binnen 5 werkdagen). De genoemde tarieven zijn tarieven bij u thuis in de silo geleverd (ex BTW).