Animal Bedding
Agriselect, bedding, konijnenvoer, hooi, stro, houtvezel, schelpenzand, kattenbak, kattenbakvulling, vogelzaad, dieren, dier, energie, houtpellets
14960
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14960,bridge-core-3.1.6,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-2.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23649
PSJ_7297knaagdieren-stro-1-kilo
Agriselect Stro
Agriselect Stro is een hygiënische bodembedekking voor al uw knaagdieren. Dit product hebben wij speciaal voor uw knaagdieren geselecteerd en geoogst. Dit product is afkomstig van een tarweplant en dankzij zijn structuur sterk vocht absorberend. Dit is Ideaal voor uw knaagdier, deze verafschuwen vochtigheid en willen een droge bedding (bodem). Ook is uw knaagdier altijd graag met ons product aan het spelen en zal hij voor de lekkere smaak soms best een stengeltje opknabbelen.
Agriselect Houtvezel
Kleine huisdieren voelen zich vaak kwetsbaar en verschuilen zich graag hun bedding voor de buiten wereld. Agriselect houtvezel is hier het ideale product voor. Uiteraard is ons product zo veel als mogelijk ontstoft. Ook verspreid Agriselect houtvezel een zeer aangename dennengeur door uw woonkamer. Ook blijft u dier schoon en daardoor extra gelukkig! Kortom uw kleine huisdier verlangt naar Agriselect houtvezel.
schelpenzand-vogels
Agriselect Schelpenzand
Agriselect schelpenzand met anijs is speciaal samengesteld voor uw vogel. Doordat Agriselect schelpenzand op hoge temperatuur gesteriliseerd is, is dit product bacterie- en kiemvrij. Dit zorgt voor een veilige- en hygiënische omgeving voor uw vogel. Schelpen in dit product helpen uw vogel zijn zaden te vermalen en te verteren, ook is Agriselect schelpenzand voorzien van oestergrit, dit is een bron van mineralen en calcium, die zorgt voor een mooie vederopbouw en sterke botten. Agriselect schelpenzand is stofarm en stuift niet. Agriselect Schelpenzand heeft door de toegevoegde anijsroma ook een verfrissende geur in uw huiskamer.