Agriselect Houtpellets ENplus A1
Agriselect, bedding, konijnenvoer, hooi, stro, houtvezel, schelpenzand, kattenbak, kattenbakvulling, vogelzaad, dieren, dier, energie, houtpellets
16999
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-16999,bridge-core-3.1.6,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-2.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23649
Agriselect ENplus A1 Houtpellets Virgin Wood Naaldhout
Agriselect ENplus A1 Houtpellets Mixed Wood Een optimale mix van loofhout en naaldhout
Agriselect ENplus A1 Houtpellets Virgin Wood in hanteerbare 10 kg papieren zak.
enplusa1
Pallet Agriselect ENplus A1houtpellets 15 kg - 65 zakken per pallet

Zijderlaan Handel Maatschappij B.V.

Hooiweg 2
5165 NL
Waspik
Nederland
   +31 (0)4 16 31 90 09

@ info@zhmbv.nl

Agriselect Houtpellets ENplus A1

Agriselect Woodpellets / Houtpellets is een premium gecertificeerd (ENplus A1) product dat onder andere gebruikt wordt als brandstof voor kleine kachels (als prive gebruik) tot aan grote bedrijven en energiecentrales. Woodpellets is een CO2 neutrale brandstof. Hierdoor zijn pellets erg in trek bij bedrijven en particulieren die duurzaamheid nastreven. Deze pellets zijn gemaakt van Virgin Wood uit een productiebos.

U als dealer kan ons product aan uw klanten aanbieden als zakgoed (Pallet met 65 zakken van 15 kg), maar ook als Bigbag (ca. 1000 kg per stuk) of in Bulk (zowel kiepen als blazen).
Wij bezorgen desgewenst direct bij uw klant zodat u daar verder niets voor hoeft te regelen en ook geen extra kosten hoeft te maken.

 

Doordat wij zoveel op voorraad hebben liggen en continu aanvoer hebben, kunnen wij gegarandeerd snel leveren op het moment dat u klant bij ons bent/wordt. Onze vervoerder bezorgt dagelijks in heel Nederland uit voorraad in hun eigen depot. U wordt door ons ontzorgt en kunt zichzelf meer bezighouden met uw corebusiness en andere belangrijkere zaken. Voor grote klanten en overheidsinstanties hebben wij ook mogelijkheden om contracten voor een wat langere termijn af te sluiten, zodat u uw terugverdientijd op het moment van de aanschaf van uw ketel al kunt berekenen en vastzetten. Bel of mail gerust voor een informatief gesprek en voor vragen over onze uitgebreide mogelijkheden.

 

Naast de hierboven genoemde Virgin Wood Houtpellets hebben we ook nog Agriselect ENplus A1 Mixed Wood Houtpellets. Het is een optimale mix van “onbehandeld” restproduct van loofhout en naaldhout afkomstig van zagerijen en schaverijen. Naast een hoog rendement levert dit een zeer rustig vlambeeld op. Dit product heeft een zeer laag harsgehalte en een zeer hoge calorische waarde.
Dit product kunnen we aanbieden in zakken van 15 kg. Hiervan zitten er net als bij de andere pellet 65 op een blokpallet.

 

Het ene pellet verwarmingssysteem zal hier zonder problemen mee overweg kunnen, een ander systeem kan er iets meer moeite mee hebben. Bij twijfel altijd even Uw installateur raadplegen. Wellicht moet hij de lucht- en de pellettoevoer ook iets aanpassen.

 

*** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW ***
Voortaan hebben we ook Agriselect in hanteerbare 10 kg papieren zak.
De zijn wat makkelijker te tillen, passen in 1 keer in het reservoir van uw kachel en de lege zak kan milieuvriendelijk zo bij het oud papier.
Deze zakken bevatten ENplus A1 gecertificeerde Virgin Wood naaldhout pellets.
Een volle pallet bevat 84 zakken van 10 kg.
*** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW *** NIEUW ***

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht