Strooizout
Agriselect, bedding, konijnenvoer, hooi, stro, houtvezel, schelpenzand, kattenbak, kattenbakvulling, vogelzaad, dieren, dier, energie, houtpellets
14989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14989,bridge-core-3.1.9,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-2.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-23649
konijnenvoer
Strooizout

Agriselect strooizout is door ons geselecteerd vanwege de hoge kwaliteit en de continuïteit van onze aanvoer. Wij werken met ons strooizout samen met onze partner De Nederlandse Zoutbank. Dit bedrijf heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zout en met name strooizout. Agriselect strooizout garandeert u 98.8% natriumchloride en ca 100 ppm anti-klontermiddel.

 

Agriselect strooizout is voor ons een product dat continu wordt aangevoerd en opgeslagen, wij werken voor grote klanten veelal met strategische voorraden. Daarnaast hebben wij veel zout op voorraad liggen op diverse eigen locaties, dit om pieken in de wintermaanden af te vangen en voor extra verkoop. Wij kopen ons zout uit verschillende landen zowel in Europa als Noord-Afrika. Hierdoor kunnen wij leveringsgaranties bieden aan onze klanten groot of klein!

 

Agriselect Strooizout wordt door ons op de verschillende locaties verpakt, zowel in bigbags als zakken van 5 en 25 kg. Wij zijn met strooizout ook sterk in de Retail bij een groot aantal supermarkt organisaties vertegenwoordigd, dit komt door onze leveringszekerheid en de betrouwbaarheid van ons product. Daarnaast verkopen wij ook los gestort per vrachtauto of schip vanaf de verschillende eigen locaties.

    Sorry, no posts matched your criteria.